Multi oameni considera ca flirtul este infidelitate. El poate fi considerat si astfel, dar noi ne referim la flirtul nevinovat, care nu duce in eroare pe nimeni (nici macar pe tine).
Astfel, flirtul iti sporeste increderea in sine pentru ca iti reaminteste ca esti inca dorita, ceea ce iti va face viata mai interesanta. Poti transfera acest entuziasm in patul tau de acasa.

Uneori este bine sa vada si partenerul ca flirtezi cu cineva – il poate trezi ca alarma unui ceas. El isi va reaminti sentimentele sale din momentele in care cochetati unul cu celalalt si sa devina astfel constient de comoara pe care o are.

Egoismul. Intr-o relatie, oamenii trebuie sa faca compromisuri, dar rata nu trebuie sa fie intotdeauna de 50%. Asa cum nu are sens sa vezi doar jumatate dintr-un meci de fotbal sau sa vezi doar finalul unui film. Acest lucru se aplica si in alte domenii, poti sa iti rasfeti partenerul 100% intr-o ocazie si nu il rasfeti deloc cu alta ocazie. Nu astepta ca partenerul sa iti citeasca gandurile. Fa orice vrei sa faci. Nu il acuza pe el pentru dorintele tale neimplinite, ci incepe sa ti se satisfaci!

Putin egoism iti va oferi mai multa placere personala. Vei fi mai multumita cu viata ta si de partenerul tau pentru ca grijile pentru bunastarea ta nu vor mai sta pe umerii lui.

Certuri prea multe sau deloc. Sa arunci cu farfurii in partenerul tau nu este sanatos pentru nici unul dintre voi, la fel ca si evitarea conflictelor. Acestea sunt doar doua dintre obiceiurile enervante pe care cuplurile le dezvolta in timp in loc sa ajunga la un compromis. Desi compromisul nu este obligatoriu de fiecare data, este bine sa iti dai seama, cu capul limpede, cine de partea cui este. Oamenii tind sa vorbeasca despre aceleasi lucruri, dar cu cuvinte diferite. Va trebui sa gasesti sursa dezacordului si felul in care puteti sa-l depasiti.

Cand sunteti de acord in privinta sursei unei probleme, incercati sa gasiti o solutie impreuna. Cel mai important lucru este sa va pastrati respectul reciproc. Daca sunteti prea plini de emotii, luati o pauza, ca intr-un joc de copii, dar reveniti asupra problemei, nu o lasati nerezolvata. Incearca sa gasesti o solutie cu capul limpede.

Un alt motiv pentru certuri: sexul de dupa certuri este intotdeauna foarte senzual si plin de emotii.