Arsenicul și-a creat o nișă unică în peisajul media prin promovarea autenticității, crudenței și a nebuniei, susținând totodată responsabilizarea femeilor. Este lăudabil că se concentrează pe prezentarea modelelor extraordinare și pe promovarea unui mediu în care femeile își pot exprima adevăratele sine. Într-adevăr, abilitarea femeilor este un concept cu mai multe fațete care poate însemna lucruri diferite pentru diferiți oameni.

În domeniul modei și al divertismentului, unde imaginea și percepția joacă adesea roluri semnificative, este esențial ca femeile să se simtă împuternicite să-și exprime sinele autentic fără teama de judecată sau discriminare. Platforme precum Arsenic care prioritizează prezentarea unor reprezentări reale și diverse ale femeilor pot juca un rol vital în contestarea standardelor tradiționale de frumusețe și în promovarea incluziunii.

Arsenic a colaborat recent cu distinsa fotografă Alina Lavrova. Cariera ei distinsă în fotografia de modă și portret aduce o mulțime de experiență parteneriatului, promițând să ridice angajamentul lui Arsenic de a prezenta reprezentări autentice și împuternicitoare ale femeilor. A fi o femeie fotograf poate oferi într-adevăr anumite avantaje, deoarece îi poate permite Alinei să înțeleagă și să se relaționeze cu subiecții ei la un nivel mai profund. Ea poate avea informații despre cum să le facă pe femei să se simtă confortabile și împuternicite în fața camerei, captând astfel imagini mai autentice și mai puternice.

Mai mult, capacitatea lui Lavrova de a profita de natura femeilor și de a înțelege experiențele și perspectivele lor unice poate spori, fără îndoială, calitatea și autenticitatea fotografiilor produse în colaborare cu Arsenic.

Fotografiile captivante și jucăușe ale lui Yuliya Lasmovich prezintă un amestec încântător de senzualitate și creativitate, oferind o perspectivă proaspătă asupra naturii multiple a femeii. Prin îmbrățișarea complexității identității femeilor, fotografiile celebrează frumusețea înnăscută și încrederea care radiază din interior.

autorul articolului: Joanna Borov

fotograf: Alina Lavrova @one.more.foto

fotommodel: Yuliya Lasmovich @yuliyalasmovich

retușând: Yana Kazarovets @retouchingboom 

mărci: @honeybirdette @marrinecostello @fendi @akingsny