Poate ai iesit la intalnire cu ea de cateva ori sau este cineva din cercul tau de apropiati. Inca nu poti sa-ti faci o parere cu privire la faptul daca te place si vrea mai mult. Situatie destul de des intalnita in randul barbatilor, care tind sa nu fie extrem de atenti la comportamentul nonverbal si la alte aspecte care tradeaza orice femeie indragostita.

Poate este prea timida si nu ii sta in fire sa faca primul pas sau poate este in aceiasi situatie ca si tine, cand nu stie care e parerea ta despre ea. In orice caz, indiferent de personalitate si temperament, exista cateva aspecte generale care dau de gol orice femeie care vrea sa-ti castige increderea si inima.

Citeste mai departe pentru a descoperi care sunt semnele la care sa fii atent atunci cand interactionezi cu femeia care iti place.

Gesturi

Invit-o la o cafea si incepe sa fii mai atent la gesturile involuntare pe care le poate avea, in cazul in care este interesata de tine. O femeie care te place, va fi mai emotionata decat in mod normal si va incerca sa-si tina mainile ocupate, fie prin atingerea repetate a paharului, fie prin joaca cu un servetel sau ce este la indemana pe masa.

De asemenea, in mod involuntar, s-ar putea sa-si atinga buzele, gatul sau parul mai des decat ar face-o in alte conditii. Buzele si gatul sunt considerate zone erogene si atingerea involuntara a acestora atunci cand vorbeste cu tine, denota o atractie fizica puternica.

Te atinge in treacat pe umar sau brat si isi trage rapid mana. Un semn ca ar vrea sa fie mai aproape de tine, din toate punctele de vedere. Atunci cand sta jos si va aflati fata in fata, observa daca varful picioarelor sunt indreptate spre tine. Un alt indicator al faptului ca este interesata de tine si ca iti acorda toata atentia.

Privirea

La fel de multe poate transmite si privirea. Daca te afli suficient de aproape de ea, observa daca are pupilele dilatate, fiind un semn clar ca te doreste. De asemenea, atunci cand sunteti intr-o incapere si va intersectati privirile, daca sustine privirea mai mult de 1-2 secunde, este mult probabil sa fie interesata de tine in plan afectiv. In general, o femeie care te place tinde sa te fixeze usor cu privirea si sa te observe cu atentie.

Zambetul

Un lucru este clar: femeia care te place va rade intotdeauna la glumele tale si va zambi mai mult decat in mod normal, atunci cand se afla in prezenta ta. Acesta este un semn ca te apreciaza, te gaseste amuzat si vrea sa intretina acest joc de curtare.

Comunicarea

O femeie interesata de tine, va dori sa cunoasca cat mai multe lucruri despre tine si viata ta. Te va intreba inca din primele discutii, intr-un mod subtil sau direct, daca ai deja o iubita. Un prim pas care iti spune ca este clar interesata de tine. De asemenea, va incerca pe cat posibil sa se arate interesata de lucrurile care iti plac tie si cu care ea nu are nicio legatura, pentru a-ti arata ca ii pasa. In acelasi timp, va impartasi cu tine aspecte mai intime legate de viata ei, avand incredere in tine.

In cazul in care nu vorbiti 2-3 zile la rand si nu dai niciun semn, fi sigur ca te va cauta pentru a continua tatonarile. Atunci cand vorbesti cu ea observa cat de atenta este la tine, se uita des la telefon, in jur sau la alte persoane? In acest caz nu stie cum sa plece mai repede de la intalnire.

De multe ori, barbatii au tendinta de a trece cu vederea aceste subtilitati care le pot da indicii clare privind intentiile si interesul posibilei partenere. Daca nu observi niciunul dintre semnele enumerate mai sus, este bine sa nu-ti faci sperante si sa o intrebi direct care sunt planurile ei, pentru a evita situatiile penibile sau neplacute pentru amandoi.