Taylor Swift: Turneul Eras a fost deja un record dupa un weekend de deschidere urias de 123,5 milioane de dolari in intreaga lume. Este cel mai mare incasari de film de concert din toate timpurile, iar Swifties vor reveni cu siguranta pentru vizionari repetate, impingand acel volum actual de box-office si mai sus.

Dar lansarea sa unica inseamna ca filmul nu este in prezent in cinematografe luni, marti sau miercuri. Se joaca doar joi-duminica pe marele ecran.

Deci, cat timp va fi Taylor Swift: The Eras Tour in cinematografe si cand il vom putea viziona acasa pentru a reda in flux din nou si din nou?

Cat dureaza Taylor Swift: The Eras Tour in cinematografe?

Taylor Swift: The Eras Tour a fost lansat in cinematografe pe 13 octombrie, dupa cateva previzualizari de ultima ora in SUA pe 12 octombrie, incepand cu o serie exclusiva de teatru de patru saptamani.

Dupa cum am mentionat mai sus, filmul nu ruleaza in majoritatea zilelor de la mijlocul saptamanii, dar vor avea loc spectacole de cinema in perioada 19-22 octombrie, 26-29 octombrie si 2-5 noiembrie, oferindu-va 12 zile suplimentare pentru a vedea The Eras Tour in cinematografe.

Asta nu inseamna neaparat ca duminica, 5 noiembrie este ultima ta sansa de a o vedea pe Taylor Swift pe marele ecran. Pot exista ore de spectacol suplimentare daca este inca popular la inceputul lunii noiembrie.

Cu toate acestea, nimic nu a fost confirmat dincolo de 5 noiembrie, asa ca daca vrei sa-l vezi, mergi la cinema in urmatoarele trei weekend-uri.

Taylor Swift: The Eras Tour este disponibil pentru streaming?

In acest moment, singurul loc in care sa-l vezi pe Taylor Swift: The Eras Tour este la cinema. Nu a fost inca confirmata o data de lansare digitala a filmului.

De asemenea, este dificil sa stabilim cand filmul The Eras Tour va fi lansat pe platformele de streaming, avand in vedere lansarea sa fara precedent.

Swift a incheiat o intelegere direct cu AMC Theatres pentru a lansa filmul, ocolind fiecare distribuitor important din SUA. Asta inseamna ca, spre deosebire, de exemplu, de o lansare Universala (unde filmele ajung pe Peacock dupa 45-50 de zile), nu avem exemple anterioare de urmat.

Potrivit Puck News , nu exista in prezent un acord de streaming pentru Taylor Swift: The Eras Tour , dar se pare ca exista o fereastra de cinema exclusiva convenita de 13 saptamani, ceea ce inseamna ca cel mai devreme debut in streaming va avea loc in ianuarie.

Filmul ar putea fi disponibil mai devreme pentru cumparare sau inchiriere acasa, dar nu va asteptati la o lansare in flux in curand.

Filmele anterioare Taylor Swift au ajuns pe Netflix ( Miss Americana ) si Disney+ ( Folclore: The Long Pond Studio Sessions ), dar nu exista nicio garantie ca oricare dintre serviciile majore de streaming va face oferte similare pentru The Eras Tour .

De asemenea, este posibil sa nu existe nicio lansare acasa pentru Taylor Swift: The Eras Tour pana la finalizarea turneului. Swift reia turneul pe 9 noiembrie in Argentina si se va desfasura pana pe 23 noiembrie 2024, cand se incheie in Canada.

Sa speram ca nu va trebui sa asteptam atat de mult.

Taylor Swift: The Eras Tour va fi in cinematografe pana pe 5 noiembrie.