Copiii nu ar trebui sa va impiedice sa aveti o petrecere frumoasa de Revelion, poate chiar si o mica vacanta departe de cei mici. Insa trebuie sa gasesti o solutie sa lasi cu cineva copiii pentru ca tu sa te poti bucura de cateva ore sau chiar zile linistite alaturi de partenerul de viata. Sa vedem ce optiuni ai pentru seara de Revelion.

Bunicii. O solutie la indemana si deloc costisitoare este sa ii lasi pe cei mici la parintii unuia dintre voi. Bunicii sunt poate cei mai in masura sa aiba grija de cei mici, deoareceisi vor da interesul si vor fi chiar incantati sa petreaca cateva ore alaturi de nepot.

Asigura-te ca cel mic este obisnuit sa stea cu bunicii si ca acestia stiu sa aiba grija de el. Fa-i un bagaj cu tot ce are nevoie si lasa-l pe grija bunicilor. Tu poti petrece fie la un restaurant din localitate, fie alaturi de prieteni, cateva zile, intr-o locatie mai indepartata.

Bona. Daca nu il poti lasa pe cel mic la bunici, atunci exista varianta bonei. Insa trebuie sa te astepti la preturi mai mari in perioada sarbatorilor si in special in noaptea dintre ani. Totusi, daca apelezi la o bona, aceasta va petrece alaturi de micut doar cateva ore, iar voi va trebui sa veniti destul de repede acasa.

Gandeste-te din timp unde iti vei petrece Revelionul si ce vei face cu cel mic. Angajarea unei bone de Revelion nu difera cu nimic de alte angajari (vezi CV-uri, poti avea un mic interviu telefonic cu bonele care ti se par potrivite).

Cresa sau gradinita. Cresele sau gradinitele vin in intampinarea parintilor cu oferte foarte bune de Revelion. Acestia pot chiar organiza o mica petrecere pentru cei mici, astfel incat timpul sa treaca mai repede si celor mici sa nu le fie tare dor de voi.

Si in acest caz preturile pentru o singura noapte pot ajunge la cateva sute de lei, insa efortul merita. Cei mici au asigurata si masa, alaturi de petrecere si poate chiar si micul dejun, in functie de programul gradinitei.

Tu cu cine iti lasi copilul de Revelion?