Stim cu totii ca barbatii si femeile se descurca diferit in diferite situatii. Deci, atunci cand vine vorba de sfaturi pentru intalniri, ceea ce ar putea functiona pentru femei, s-ar putea sa nu functioneze atat de bine pentru baieti. Suntem diferiti, iar aceste diferente sunt cele care fac ca relatiile noastre sa fie distractive si interesante … si, de asemenea, uneori confuze.

Pentru a ajuta la clarificarea confuziei, am intrebat diferiti experti care credeau ca este cel mai bun sfat pentru relatii pentru barbati – lucrurile pe care trebuie sa le stie cu adevarat barbatii pentru a intelege mai mult femeile si pentru a obtine la maximum relatiile lor cu ele.

Iata cele mai bune sfaturi de relatie pentru barbati, potrivit expertilor din domeniu:

1. Nu-i discredita sentimentele

Multi barbati au tendinta de a invalida sentimentele partenerei lor. „De exemplu, s-ar putea sa spuna:„ E o prostie sa fii suparata”sau „Nu pot sa cred ca asta te supara”. „In schimb, incearca sa validezi emotiile partenerilor tai, cerandu-ti scuze pentru ca ai fost sursa acelei emotii fara sa recunosti vinovatia”.

De exemplu, spunand ceva de genul: „Imi pare rau ca actiunile mele te-au facut sa te simti suparat. Nu a fost intentia mea”, suna mult mai bine.

2. Fii alaturi de ea

Daca cineva este nepoliticos cu partenera ta, femeile apreciaza in continuare un barbat care ii ia apararea. Asigurati-va ca sunteti acolo sa o aparati si sa o protejati. Nu inseamna ca nu se poate apara, ci doar ca cavalerismul nu este mort.

3. Vorbeste despre ceea ce te deranjeaza

O alta tendinta comuna pe care o au multi barbati in relatii este inchiderea atunci cand se simt raniti in loc sa o exprime. Nimeni nu beneficiaza de liniste sau de pastrarea lucrurilor care te blocheaza. In schimb, ia-ti 10-30 de minute pentru a te linisti si a lucra prin emotiile tale, pentru a le transforma in cuvinte. Apoi abordeaza-ti partenera pentru a-i explica cum te simti.

4. Comunica cu partenera ta

Barbatii sunt renumiti pentru faptul ca isi retin nevoile / emotiile / temerile / sperantele. Dar vremurile s-au schimbat, iar un barbat care poate vorbi despre sentimentele sale este ceea ce majoritatea femeilor isi doresc si au nevoie.Barbatii se pot ingrijora ca vor parea slabi. Dar, mai probabil, partenera lor va vedea putere in capacitatea lor de a fi deschis si sincer.

5. Nu o lua personal daca nu doreste sex

S-ar putea sa simti ca nu primesti atentia pe care ti-o doresti, dar daca partenera ta este preocupata de munca, copii, comisioane sau doar viata in general, nu inseamna ca nu ii pasa de tine sau nu te iubeste, dar este foarte dificil pentru a pune toate acestea deoparte. Desi este crucial sa aveti timp si intimitate singur cu partenera, intelege cat de dificil ar putea fi pentru ea sa-si reorienteze energia asupra ta si sa nu o lua ca un semn de respingere.

6. Asculta-ti partenera

Pentru ca barbatii sa aiba o relatie de succes cu o femeie, trebuie sa mearga impotriva naturii lor inerente pentru a rezolva problemele si pentru a deveni ascultatori mai activi.Uneori a fi sustinator inseamna a fi acolo pentru cineva si a nu-i spune ce ar trebui sa faca sau cum ar trebui sa se simta. Unele probleme nu pot fi rezolvate, dar ascultand puteti ajuta.