Parfumul este o parte invizibilă a stilului nostru personal și are un efect puternic asupra modului în care oamenii văd și isi amintesc de tine. Și totuși 80% dintre bărbați nu poartă parfum în mod regulat! De ce? Simt că principalul motiv este lipsa de informații și educație de bază. Majoritatea bărbaților care folosesc colonii și parfumuri fac acest lucru pentru că au avut un tată sau un model care a facut acest lucru. Iata ce ar trebui sa stie barbatii despre parfumuri.

De ce să purtați parfumuri

Purtarea unui parfum va crește nu numai atractivitatea dvs., ci și încrederea dvs. cu femeile (și în general). Si acest lucru este valabil si pentru doamnele care poarta acele parfumuri de iarna pentru femei extrem de atractive si puternice. Purtarea unui parfum vă va face mai atractiv pentru femei. În alegerea unui partener, mirosul este cel mai important pentru femei. Într-un studiu european s-a demonstrat că, în timp ce indicațiile vizuale sunt cele mai importante pentru bărbați în alegerea unei femei, mirosul este cel mai puternic factor.

Un bărbat își folosește în primul rând ochii, în timp ce o femeie își folosește nasul (chiar dacă nu o recunoaște!). În plus, femeile au un sentiment de miros mai bun și mai fin. Începând de la naștere, femeile depășesc în mod constant bărbații în testele mirosului, atât în ​​identificare, cât și în detectare. De fapt, nasurile femeilor sunt chiar adaptate în mod special pentru a fi sensibile la feromoni masculi (hormoni sexuali parfumați). Pe adevarulonline.ro afli care sunt cele mai bune parfumuri orientale pentru barbati.

Parfumurile se combină cu aceste mirosuri pentru a forma o experiență olfactivă și mai memorabilă și atractivă. Un parfum poate promova conexiuni emoționale mai profunde cu oamenii. Mirosul este cel mai puternic factor de atractie sexuala. De fapt, este de 150.000 de ori mai sensibil decât privirea sau auzul. Mirosul declanșează, de asemenea, amintiri mai bune decât oricare dintre celelalte simțuri, deoarece simtul olfactiv este conectat direct la sistemul limbic, numit uneori „creierul emoțional”.  

Un parfum bun spune multe despre personalitatea unui om, asa cum si un parfum prost spune la fel de multe lucruri. Te simți mai bine când porti un parfum bun. Mai mult decat atat, ai mai multa incredere in tine iar starea ta de spirit se imbunatateste semnificativ. Ar trebui să realizați importanța pe care mirosul îl are în lume, chiar și în întâlniri non-dating și non-sexuale.

Ce sunt parfumurile?

Un parfum este un amestec complex de ceea ce oamenii din industria parfumurilor se referă la materii prime. Aceste materii prime pot fi extrase din surse naturale sau materii prime sintetice. Uleiurile parfumate sunt dizolvate într-un solvent (de obicei alcool) pentru a păstra o preparare plăcută a mirosurilor. O concentrație mai mare de uleiuri înseamnă, de obicei, un parfum mai puternic.

Rezistența parfumului determină cât timp o aplicare durează pe piele. Este important să rețineți că fiecare parfum miroase diferit pe fiecare persoană. Este această incertitudine și complexitate care intimidează mulți bărbați, dar dacă te uiți la el ca la un proces de descoperire, poate deveni o călătorie plăcută.