Cu totii cautam intotdeauna modalitati de a ne mentine casa bine organizata, curata si ordonata. De asemenea, aceasta nu este o sarcina usoara daca nu aveti o idee clara asupra tuturor optiunilor care exista pentru a stoca toate obiectele pe care le avem acasa, astfel incat acestea sa poata fi la indemana atunci cand le folositi sau sa mentina un spatiu bine ordonat cu obiectele noastre decorative depozitate intr-un mod organizat.

Intelegand bine aceasta nevoie pe care o avem cu totii, omificati va prezinta astazi aceasta carte de idei in care va prezentam cateva moduri diferite si creative care suntem siguri ca va vor facilita viata acasa. Alatura-te noua pentru a le cunoaste, toate ocupa o piesa de mobilier speciala pentru a o atinge!

Rafturi deschise: organizare minimalista

Nu exista niciodata suficiente spatii de depozitare, va asiguram ca, asa ca asezati rafturi deschise diferite la inaltimi diferite, in scurt timp le veti avea pline si veti dori chiar sa aveti mai multe.

Lucruri de retinut inainte de a alege un raft:

Spatiul: acesta este un aspect foarte important, deoarece daca raftul este foarte mare, mediul s-ar putea simti foarte supraincarcat. Daca este invers, adica foarte mic, spatiul nu ar fi folosit pentru a implanta un raft care sa va poata aduce beneficii atunci cand va organizati toate lucrurile.
Cantitatea de obiecte pe care le veti plasa: daca intentionati sa plasati multe obiecte, idealul este sa instalati un raft care sa sustina, sa arate si sa nu supraincarce. Pentru aceasta puteti opta pentru rafturi cu mai multe gauri si puteti folosi portbagaje sau cutii despartitoare pentru a distribui totul intr-un mod izbitor si ordonat.
Culorile pe care le veti folosi: joaca un rol important vizual si stilistic. Prin urmare, cel mai bine este sa alegeti unul care sa mentina un echilibru cu mediul si sa fie completat de culori mate, ocru, pasteluri si nuante ale scalei de gri. Toate acestea concepute pentru a mentine o abordare moderna a mediului, mai ales daca aveti nevoie de sfaturi pentru a decora dormitoarele pentru tineri.
Stiluri: au un val foarte controversat, pentru ca totul este despre gusturi, inclinatii si psihologia care vi se potriveste cel mai bine. Puteti alege intre decoratiuni minimaliste, clasice, industriale sau alte decoratiuni, astfel incat sa va simtiti sincronizat.
Forma: in acest aspect puteti juca un rol excelent cu obiectele, decorul si stilul pe care le aveti in fiecare camera.
Ca referinta, daca doriti un raft, de exemplu, pentru tineri, ar fi o idee minunata daca ati putea asocia forma acestuia cu diferitele piese de mobilier care sunt prezentate sau ca acestea sunt atasate paturilor supraetajate pentru fete , patul sau dulapurile .

O masuta de toaleta care organizeaza totul

Un sifonier este una dintre piesele de mobilier inflamabile din fiecare casa, dar este si unul dintre cele mai multe lucruri de pe el; asta ii face sa arate uneori dezordonat. Acesta este motivul pentru care vrem sa va aratam o masa de toaleta care sa gazduiasca toate machiajul, cremele si multe altele. La revedere mizerie!

Spatiul de depozitare de deasupra unei camere, la fel ca bucataria, este foarte util, deoarece permite zone joase de miscare mai libera.

Rafturile clasice din lemn cu suporturi metalice

Nu aveti multi pereti pentru a instala rafturile dorite? Apoi investiti in structura solida a unuia dintre ele si, prin urmare, in altele mai mici si mai usoare. Intoarceti-va, uitati-va la designul de mai sus si vedeti ce va spunem noi.

Dulapul nu va fi niciodata depasit

Aceasta piesa de mobilier care este pentru vesela de bucatarie precum un dulap pentru haine nu va fi niciodata deplasata, exista intotdeauna iubitori de traditional. Ne place aspectul lor.

Nu exista niciodata prea multe sertare

Daca aveti zone libere in casa dvs., construiti mai multe sertare, desi la inceput par a fi multe, in curand veti observa ca le aveti deja pe toate ocupate.

Rafturi decorative

O greseala foarte frecventa este incalcarea ordinii de infrumusetare, de aceea va sugeram ca rafturile decorative sa fie intr-un loc in care sa nu strice activitatile.

Ordinea pe care o ofera un blat

Blatul este foarte util in partea sa cea mai inalta, dar uneori intregul loc de dedesubt este invechit, asa ca va sugeram sa adaugati mai multe rafturi si, daca doriti multa protectie, puneti o usa pe ele.