Din ce in ce mai multi antreprenori opteaza pentru a-si conduce afacerile din limitele caselor lor in loc sa investeasca in spatii de birouri si alte cheltuieli generale costisitoare. Exista un numar din ce in ce mai mare de persoane atrase de flexibilitatea pe care o ofera munca de acasa.

Biroul de acasa este mai mult decat un spatiu de lucru, acest loc poate deveni un mediu care permite generarea celor mai bune idei, confortabile si adaptate nevoilor fiecarei persoane, iar de aceasta data va aratam diferite modele de birouri pentru barbati si munca de acasa.

Un spatiu de lucru bine decorat va poate ajuta sa fiti mai productiv prin utilizarea culorilor, a mobilierului si a echipamentelor adecvate care va permit sa va simtiti confortabil si inspirat.

Ce veti avea nevoie pentru biroul de acasa

Astazi, numeroasele alternative de proiectare care exista ne ofera posibilitatea de a merge dincolo de a avea doar un scaun, un birou si un computer in casa noastra. Personalizarea spatiului nostru in functie de interesele si tipul nostru de munca este mult mai motivanta si nu este atat de dificil de realizat in comparatie cu vremurile din trecut.

Cele mai utilizate tonuri pentru spatiile masculine sunt neutre precum gri, bej, tonuri de pamant sau alb. Asadar, vedem si diferite modele de birouri pentru barbati in rosu visiniu, verde maslin, albastru si chiar portocaliu kaki.

Printre cele mai utilizate materiale gasim piele, lemn masiv, finisaje aspre care ofera personalitate si mare impact vizual spatiului din mobilier si obiecte decorative.

O iluminare buna este esentiala pentru spatiul de lucru. Fie lumina generala, fie lumina focalizata, pentru o camera masculina le puteti alege pe cele care au finisaje metalice sau industriale ca in acest design.

Daca sunteti in cautarea unei abordari moderne a iluminarii biroului, nu ezitati sa instalati lumini incastrate liniare sau placi de tavan. Luminile galbene sunt accentul perfect pentru acest birou predominant alb.

Asezarea biroului langa fereastra va permite sa captati cea mai naturala lumina si sa economisiti un pic de energie electrica. Acest design de birou scandinav include un perete de tabla, foarte util pentru adaugarea de idei noi. O modalitate de a include depozitarea fara a atrage prea multa atentie este sa adaugati cutii pe un raft de aceeasi culoare cu peretele.

Cateva idei care pot ajuta ca complement decorativ pot fi: premii, recunoasteri, diplome de recunoastere profesionala, decoratiuni tematice sau hobby-uri.

Biroul ar trebui sa fie un spatiu confortabil si functional, prin urmare, luati in considerare adaugarea de rafturi pentru o distributie corecta a articolelor de papetarie si a birourilor, fara a neglija estetica si armonia mediului de lucru.

Daca aduceti clientii la biroul de acasa, nu uitati sa incorporati scaune confortabile si un mediu care sa arate primitor si sa transmita incredere. Un semineu poate fi accesoriul perfect.

O canapea din piele poate fi foarte utila la birou, nu numai pentru a face clientii confortabili, ci si pentru a face un pui de somn sau pentru a va relaxa si a va gandi la idei noi. In acelasi mod, o forma utila si eleganta de depozitare este de a incorpora un dulap de la perete la perete in spatele biroului care functioneaza foarte bine ca punct focal.