Pastele inseamna sarbatorirea vietii si a reaparitiei sezonului de primavara. Nu exista o modalitate mai buna de a comemora aceasta perioada speciala a anului decat prin trimiterea de felicitari de Paste celor la care tinem cel mai mult. Fie ca este o felicitarede gratioasa intre prieteni sau o felicitare care sarbatoreste venirea Pastelui, felicitarile de Paste ofera o nota unica care nu va fi uitata curand.

Pastele este un timp de reinnoire si un timp de ridicare si bucurie. Sarbatorim Pastele pentru ca Isus – tradat de Iuda Iscarioteanul – a fost omorat pentru ca a raspandit dragostea lui Dumnezeu si cuvantul sau in toata lumea. Oul de Paste a devenit parte a sarbatorii datorita rolului sau in sarbatoarea de Paste organizata de enoriasii catolici dupa Postul Pastelui. Cu ocazia Pastelui nu pierde sansa de-a felicita persoanele din viata ta. Trimite-le mesaje, felicitari si urari de Paste si ureaza-le numai bine.

Mesaje de Paste Ortodox

Se crede ca Isus a inviat din morti in aceasta zi, iar ziua reprezinta victoria Sa asupra mortii. Triumful Domnului si Fiului este considerat pe scara larga a fi planul lui Dumnezeu de a salva oamenii de pacate si fapte rele. Ouale de Paste sunt considerate simboluri ale vietii noi sau ale primaverii, in care exteriorul pare mort, dar interiorul este plin de viata. In aceasta zi sfanta trimite mesaje si felicitari de Paste familiei si prietenii urandu-le un Paste Fericit.

🌲Spiritul Pastelui inseamna speranta si bucuria de a trai.

🌲Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sati aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.

🌲Hristor a Inviat! De Sfintele Pasti trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni si mai plini de dragoste, cand lumina sfanta coboara in casele noastre. Paste Fericit!

🌲A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului. Sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.

🌲Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa-ti umple inima de minunea Invierii, sa-ti aduca multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a inviat!

🌲Fie ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

🌲Sa te protejeze ingerii, tristetea sa o uiti, bunastarea sa te inconjoarea, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Paste Fericit!

🌲Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin deai bea, Hristos va invia!

🌲Pentru fiecare dintre noi, exista atat de multa lumina in jur. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si vei simti adevarata satisfactie.

🌲Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! Hristos a inviat!

🌲Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat!

🌲Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni….Hristos a inviat!

🌲Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… Paste Fericit!

🌲Hristos a Inviat! Sa va dea Domnul sanatate, ani lungi de viata si evenimente pline de bucurie!

🌲Sper ca acest gand virtual sa iti aduca ce iti doresti tu cel mai mult! Paste Fericit!

🌲M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. 

🌲Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi!

🌲Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste Fericit!

🌲Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

🌲Vreau sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca acest lucru este imposibil, voi fi alaturi de tine si sper ca speranta invierii te va aduce in curand la mine! Paste fericit!

🌲Astazi toti sunt cuprinsi de marea bucurie – Hristos a Inviat! Dumnezeu sa va fie alaturi!

🌲Isus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat!

🌲Isus sa iti ierte pacatele, lacrimile Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

🌲Hristos a inviat! Fie ca lumina invierii sa fie plina de speranta, pace, bucurie si dragoste!

🌲Asa cum Hristos a inviat, de Paste speranta din noi renaste. Spera, iubeste si petrece Sarbatori minunate alaturi de cei dragi!

🌲Cele mai sincere urari de sanatate, zile senine si multe bucurii de Sfintele Sarbatori! Hristos a inviat!

🌲Sper ca Pastele sati intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

🌲De Pasti cand zorile s-aprind si la biserici clopotele at, din inima iti zic Hristos a inviat!

🌲Ce am gresit – sa ne fie iertat, ce am iubit – sa ne lumineze calea, ce am sperat – sa se realizeze, ce am sacrificat – sa nu simta durere, ce vrem sa devenim – sa ne fie pus in suflet din Sufletul Inegalabil al Lui CHristos, ca sa renastem in bucurie! CHristos a inviat!

🌲Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a inviat!

🌲Invierea Domnului sati umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! Hristos a inviat!

🌲In aceasta zi de sarbatoare vreau sa va urez tie si familiei tale multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit!

🌲Fie ca urarile sa vi se intoarca inzecit! Sa vi se intoarca dragostea, gandurile bune si fiecare lucru minunat pe care il faceti, sa va fie cei dragi alaturi si sa va bucurati de lumina invierii impreuna.

🌲Invierea Domnului sa-ti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi!

🌲Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, Hristos va Invia!

🌲Hristos a inviat! Iti doresc un Paste fericit si linistit, alaturi de cei dragi!

🌲In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna Hristos a inviat! Paste Fericit!

🌲Sati fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca Ziua invierii!

🌲Sper ca Pastele te gaseste cu sufletul plin de lumina. Sarbatori fericite!

🌲Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a Dumnezeirii!

🌲Fie ca Sfanta Impartasanie a Invierii lui Dumnezeu sa va aduca patru mistere sacre: incredere, lumina, dragoste si speranta. Momentele de neuitat alaturi de cei dragi sunt doar realizari!

🌲Dupa ce parcurgi lista cu mesaje de Paste pentru iubit, alege-l pe cel care ti se pare cel mai frumos. Fa-ti partenerul fericit cu ajutorul unor randuri cu semnificatie pascala, ideale pentru a-l face sa intre si spiritul sarbatorii, dar si sa se gandeasca la tine.

🌲Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoieste in fiecare primavara. Fie ca speranta Pastelui sa fie plina de pace si bucurie! Paste fericit!

🌲Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Pasti fericit!

🌲Cu ocazia Invierii Domnului vrem sa va uram toate cele bune: lumina in suflet, dragoste si sanatate. Hristos a inviat!

🌲Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste Fericit!

🌲Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre! Hristos a inviat!

🌲Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca lumina in suflet! Hristos a inviat!

🌲Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!

🌲Fie care lumina Pastelui sa ne faca sa ne dam seama cat de binecuvantati suntem cu totii!

🌲Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi ca Hristos a inviat!

🌲Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri.  Un Paste Fericit !

🌲Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

🌲Si de va fi sa vina Isus, Din ceruri inapoi la noi, E semn c-a inviat credinta, C-a inviat ce-i bun in noi. Paste Fericit!

🌲E ziua in care se naste speranta, iubirea si gandul bun. E ziua in care iertam si daruim. E ziua Invierii domnului. Paste Fericit!

🌲Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a inviat!

🌲Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

🌲Felicitari cu Sfintele Sarbatori de Pasti! Cu aceasta ocazie iti doresc din toata inima sanatate si prosperare familiei tale, sa ai alaturi doar prieteni credinciosi si sinceri, succesul sa te insoteasca mereu, viata sa-ti fie plina de fericire, speranta, dragoste si har. Paste Fericit!

🌲Fie ca lumina sarbatoarei pascale sa ne lumineze viata. Paste Fericit!

🌲Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!

🌲Dincolo de cadouri si de petreceri, acolo se afla adevarata semnificatie a Pastelui: lumina si credinta in suflet! Hristos a inviat!

🌲Hristos a inviat! Un Paste plin de lumina si caldura iti doresc.

🌲Isus a fost un crin printre spini, iar tu prin dragostea lui ai devenit un crin printre crini. La multi ani si Hristos a inviat.

🌲Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa-ti aduca tot ce poate fi mai bun, mai sincer, mai curat. Sarbatori Fericite si pace in suflet!

🌲Sa te protejeze ingerii, supararile sa treaca, bunastarea sa te imbratiseze, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Hristos a inviat!

🌲Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Hristos a inviat!

🌲Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

🌲Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele.

🌲Sarbatori luminate, cu multa pace in gand si in fapte! Hristos a inviat!

🌲Paste Fericit ! Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre…

🌲Ma gandesc la tine si iti doresc sa ai parte de toata bucuria Pastelui si fericirea primaverii!

🌲Credinta face totul posibil, dragostea face totul usor. Pasti fericit!

🌲Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Un Paste Fericit!

🌲Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie… de sarbatori si tot restul anului!

🌲Taina invierii… ce nu am da sa o primim,/Doar prin iertare si iubire o gasim,/Un gand curat si luminat, afara clopotele bat,/Hristos a inviat!

🌲Paste Fericit!Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, Hristos a inviat!

🌲Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.

Felicitari de Paste

Cunoscuta ca ,,Duminica Pastelui”, aceasta zi comemoreaza invierea lui Isus si este sarbatorita in intreaga lume. Dupa ce Isus a fost rastignit, aceasta zi a venit trei zile mai tarziu. Triumful lui Hristos asupra mortii este comemorat in aceasta zi, care este semnificativa in calendarul crestin. Se obisnuieste ca oamenii sa posteze in aceasta zi felicitari de Paste pe retelele sociale si sa mearga la biserica cu familiile lor. Trimite familiei si prietenilor felicitari de Paste si ureaza-le Paste Fericit.

🍞Pastele este momentul potrivit sa ne amintim de jertfa Domnului Hristos si de iubirea sa neconditionata. Sa urmam calea cea dreapta! Paste fericit! 

🍞Paste fericit celor mai buni parinti! Domnul mi-a dat totul pentru ca voi sunteti parintii mei. Fie ca El sa va indeplineasca toate dorintele in aceasta zi sfanta! 

🍞Cele mai calde ganduri pentru tine in aceasta zi minunata de Paste. Draga mea surioara, sa ai parte de sarbatori frumoas alaturi de cei dragi. 

🍞Paste fericit tie si intregii familii. Sa va bucurati din plin de sarbatoarea Pastelui si sa petreceti timp frumos impreuna. 

🍞Fie ca semnificatia Pastelui sa se reflecte in viata voastra si tu, impreuna cu familia ta, sa traiti reinnoirea iubirii si fericirii! 

🍞Iti doresc un Paste fericit, prietene! Dumnezeu sa-ti umple cosul de Paste cu fericire si bucurie nu doar acum, ci pentru totdeauna! 

🍞Mi-ai umplut viata cu lucruri bune si inima mea te iubeste atat de mult incat simt ca pot sacrifica totul pentru tine. Paste fericit, iubirea mea! 

🍞Va trimit cele mai frumoase urari de Paste. Nimic pe lumea aceasta nu este mai pretios decat ceea ce insemnati voi pentru mine. Toata dragostea mea se indreapta spre voi! 

🍞Fie ca Domnul sa va umple cosul de Paste cu bucurii, sanatate si fericire. 

🍞Sarbatoarea Pastelui este minunata pentru ca imi permite sa petrec mai mult timp cu cei pe care ii iubesc cel mai mult: cu voi. Sarbatori fericite! 

🍞Fie ca aceasta sarbatoare de Paste sa iti aduca dragoste si fericire infloritoare si sa te ajute sa-ti realizezi toate visele. Bucura-te de tot ce aduce Pastele, prietene drag! 

🍞Pastele este ziua in care trebuie sa fiu recunoscator / recunoscatoare pentru darul pretios din viata mea, pe care Dumnezeu mi l-a oferit: mama si tata. Paste fericit va doresc! 

🍞O Duminica fericita de Paste! Fie ca miracolul Invierii sa va lumineze viata cu dragoste, fericire si bucurie! 

🍞Va trimitem cele mai sincere urari in dimineata Sfintei Sarbatori de Paste. Fie ca acest Paste sa va indeplineasca toate visele si sa aduca multa dragoste, fericire si sanatate in familie. 

🍞Sper ca spiritul Pastelui sa va ia toate poverile de pe umeri si sa le inlocuiasca cu pace si multumire. Sarbatori fericire! 

🍞Iti multumesc ca ai fost cel mai bun fiu pe care as fi putut sa-l am. Esti o adevarata binecuvantare pentru noi. Paste fericit si multa dragoste iti trimit! 

🍞Fie ca Pastele sa aduca raze de fericire in viata ta, mama. Iti trimit cele mai calde felicitari de Paste. 

🍞Fie ca aceasta sarbatoarea a Pastelui sa aduca fericire din abundenta pentru tine. 

🍞Fie ca Lumina Pastelui sa se aprinda in inima ta si sa te faca mai intelept si mai bun. Paste fericit! 

🍞Bucurati-va de acest Paste cu ganduri si trairi pozitive. Fie ca sarbatoarea Pastelui sa aduca zambete, binecuvantari si recunostinta. Va iubesti, dragii mei! 

🍞Fie ca fiecare particica din viata ta sa fie plina de binecuvantari de Paste si de culorile primaverii. Paste fericit! 

🍞Paste fericit pentru cel mai bun prieteni! Fie ca viata ta sa primeasca o noua lumina si multe lucruri bune sa ti se intample anul acesta! 

🍞Paste fericit fiul meu! Dumnezeu sa te binecuvinteze cu fericire si toate dorintele tale sa se implineasca. 

🍞Mama, iti doresc un Paste fericit!. Iti multumesc pentru tot ce faci pentru mine. Sarbatori cu bine! 

🍞Va trimitem toate gandurile bune de Paste. Sa aveti o sarbatoare fericita, plina de paste, bucurie si Oua Colorate. 

🍞Sper ca inima ta sa se umple de bucurie de Paste. Dumnezeu sa te binecuvinteze. 

🍞Duminica fericita de Paste, mama si tata! Iubirea si sprijinul vostru sunt cel mai bun cadou pentru mine de Paste. Va imbratisez! 

🍞Sa zbori sus si sa te bucuri de toate, cu aripile credintei. Paste fericit, draga mea sora. 

Urari de Paste

Fiind cea mai sfanta zi din calendarul crestin, Pastele are o semnificatie speciala pentru multi oameni. Isus a fost inviat din mormant in aceasta zi dupa moartea sa, asa cum a fost comemorat de Biserica Catolica. Mai mult decat atat, Noul Testament are o relatare a acestui eveniment. Odata cu sarbatorirea Pastelui, ni se reaminteste ca Isus este Fiul lui Dumnezeu si ca numai Dumnezeu va judeca intreaga lume. Cu ocazia zilei sfinte de Paste trimite-le celor dragi urari de Paste si felicita-i cu cea mai importanta sarbatoare crestina.

🍥M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. 

🍥Reteta mea pentru un Paste Fericit. Mod de preparare: 

🍥Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile noastre bucurandu-ne de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos! 

🍥Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! 

🍥Un iepuras tare dragalas, a iesit in cale, cu viteza mare, si-ti ureaza neincetat: sa ai Paste Minunat, si Hristos a Inviat! 

🍥Paste fericit pentru cea mai buna fiica din lune. Fie sa descoperi toate ouale bucuriei in calatoria ta uimitoare prin viata. Te iubim! 

🍥Paste fericit pentru cea mai frumoasa fiica. Iti dorim sa atingi limita cerului si sa fii fericite toata viata! 

🍥Se presara bucurie dupa gust si se serveste imediat celor dragi. Paste Fericit! 

🍥Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi! 

🍥Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete si voie buna! 

🍥Un iepuras cu boticul alb. A venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Ciocniti? Hristos a Inviat! 

🍥Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine! 

🍥Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori fericite si linistite! 

🍥Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari! 

🍥Sa te protejeze ingerii, supararile sa treaca, bunastarea sa te imbratiseze si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu! Hristos a Inviat! 

🍥Lumina in suflet si in minte! Ganduri bune si numai zile senine! Hristos a Inviat! 

🍥Speram ca lumina uimitoare a Domnului care a Inviat sa straluceasca asupra ta, sa-ti aline zilele mai grele prin care treci si sa te ajute sa-ti realizezi toate visele. Tone si tone de dragoste pentru tine, iubita noastra! 

🍥Lumina Sfintei Invieri sa ajunga la sufletul tau si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos! 

🍥Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit! 

🍥Iepurasul si-a pierdut agenda cu adrese… Traieste sarbatoarea cu adevarat, iepurasul va simti si va ajunge si la tine. Exista un iepuras care ne aduce fiecaruia dintre noi sentimentul sacru al Invierii Domnului! 

🍥As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit! 

🍥Mesaje de Paste 2020. De Paste te provoc la un concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te bagi? 

🍥Abia astept sa ajung langa voi, cei dragi sufletului meu. Pana atunci aveti grija de voi si faceti curatenie in casa si in suflete. Se apropie Marea Sarbatoare a Invierii Domnului. Sa o intampinam cum se cuvine!”„Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa aveti continuitate, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste fericit! 

🍥Paste Fericit, draga noastra! Fie ca tot timpul sa zambesti si sa fii fericita! Fii intotdeauna pregatita sa imbratisezi orice vine bun de la viata. 

🍥Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat si Paste Fericit! 

🍥Sfintele sarbatori sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi. Paste fericit! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi! Sa-i multumim lui Hristos pentru darul vietii! Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! 

🍥Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi pentru ca Hristos a Inviat! Sarbatori fericite! 

🍥Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat! 

🍥E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit! 

🍥Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu! Un. 

🍥Minunea Invierii sa-ti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine! 

🍥Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii! 

🍥Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Inviat! 

🍥Cristos a inviat daruindu-ne o noua viata, astfel incat fiecare dintre noi sa stie sa isi pretuiasca existenta si sa se bucure de ea. Paste fericit! 

🍥Se amesteca o lingurita de fericire cu zilele petrecute alaturi de cei dragi. 

🍥La mine a venit de ceva timp iepurasul! Multumesc ca existi in viata mea! 

🍥Umbla veste-n tot orasul, cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Pasti bun si Luminat! 

🍥Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit! 

🍥As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit! 

🍥Clopotele Invierii sa vesteasca o primavara frumoasa, incarcata de bucurii si de sperante, energie noua si lumina calda. Va dorim din suflet sa aveti parte de minuni si sa pretuiti momentele frumoase alaturi de cei pe care ii iubiti. 

🍥Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa si bucuroasa ca Ziua Invierii. Hristos a Inviat! 

🍥Minunea Invierii sa va aduca in suflet impacare, armonie si iertare. Priviti cu seninatate inainte si bucurati-va de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru dumneavoastra! Paste fericit! 

🍥Se framanta bine si se lasa compozitia la dospit timp in care stam la o vorba cu prietenii dragi. 

🍥16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou Paste fericit! 

🍥In aceasta zi minunata a Pastelui, cele mai frumoase ganduri ale mele se indreapta spre tine, fiica mea mult iubita. Paste fericit, draga mea! 

🍥Un iepuras tare dragalas a iesit in cale cu viteza mare si-ti ureaza neincetat sa ai Paste minunat! Si Hristos a Inviat! 

🍥Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de toti cei dragi! 

🍥Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! 

🍥Copacii care cresc, florile care infloresc si pasarile care canta suav, imi soptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit! 

🍥Fie ca sfintele sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet, inimile si gandurile celor dragi si Hristos a Inviat pentru fiecare!