Traim in era globalizarii, in care granitele se estompeaza si oamenii au acces instantaneu la informatii si la alti oameni. Comunicarea nu mai e limitata de distante, care devin irelevante. In conditiile in care oamenii au devenit din ce in ce mai mobili, se estimeaza ca, in viitor, populatia lumii se va uniformiza in ceea ce priveste cultura si limba.

Flexibilitatea in afaceri

Desi lumea este expusa constant la influente lingvistice, putini reusesc sa stapaneasca o limba straina la nivel avansat. Limba engleza este in momentul de fata cea mai cunoscuta, utilizata si facil de invatat. In lipsa unui efort constant de invatare, precum si a unui context in care sa fie folosita permanent, limba se uita, iar nivelul conversational scade semnificativ. In lumea de afaceri, a cunoaste cel putin o limba de circulatie internationala, precum engleza, este absolut necesar. Atunci cand vorbim de corporatii internationale, cu siguranta ca limba engleza este o cerinta obligatorie.

Atunci cand duci lipsa de persoane care au un nivel avansat de cunoastere a limbii, poti apela la cursuri engleza oferite de institutii abilitate, precum Flying Colours. Orice afacere care isi desfasoara domeniul de activitate in alte tari va trebui sa dispuna de angajati care pot vorbi atat limba materna, cat si engleza, ca si cerinta minima. Mai mult, orice afacere care tine la calitatea serviciilor sale va investi in dezvoltarea angajatilor sai, pentru a le putea oferi flexibilitate si versatilitate in desfasurarea activitatii profesionale.

cursuri engleza online

Cursuri de engleza pentru adulti

Flying Colours ofera afacerilor mici si mari posibilitatea de a-si ajuta angajatii sa dobandeasca acele abilitati lingvistice de pe urma carora toate partile vor avea de castigat. Cursurile se organizeaza pe niveluri, de incepatori, pana la avansati.

Desi procesul de invatare devine mai greu pe masura ce se inainteaza in varsta, acesta nu este imposibil. Este nevoie de rabdare si perseverenta, atat din partea cursantului, cat si din partea profesorilor. Atunci cand participi la cursuri de engleza, vei reusi sa iti gasesti usor cuvintele intr-o discutie pe care vei putea sa o porti in mod fluent.

Vei avea mai multe optiuni pe piata muncii si mai multe perspective de promovare la actualul loc de munca. Munca ti se va usura considerabil atunci cand vei avea de facut prezentari in limba engleza sau cand va trebui sa redactezi un email. Vei intelege si vei folosi informatiile din domeniul tau in engleza. In plus, vei putea calatori mai mult, caci nu va mai trebui sa-ti faci griji in privinta barierei lingvistice.

Prin participarea la cursuri de engleza, atat angajatii, cat si angajatorii vor avea de castigat. Centrul de limba engleza Flying Colours ofera mai mult decat niste cursuri traditionale. In cadrul acestor cursuri, angajatii vor invata termeni specifici mediului de business. Se va pune accentul pe conversatie si pe interactiune. Fie ca e nevoie de consolidarea unor cunostinte deja existente, fie ca nivelul este unul incepator, in cadrul scolii vei gasi varianta care ti se potriveste tie sau angajatilor tai.

Despre Flying Colours

Rata de promovabilitate a scolii este de 100% la examenele Cambridge. Aceste cursuri engleza se organizeaza cu maximum 10 cursanti in grupa. Profesorii au peste 20 de ani de experienta in educatie, sunt certificati Cambridge CELTA sau sunt absolventi ai Facultatii de Limbi Straine.

In plus, ca o garantie a nivelului de educatie, scoala iti returneaza taxa de examen in conditiile in care nu reusesti sa promovezi unul dintre examenele recomandate de echipa Flying Colours.