Ofera dormitorului tau plictisitor o nota de stil sexy, masculina, cu idei si inspiratie pentru decor.

Indiferent daca va plac culorile intunecate ale peretilor, cum ar fi negru, temele industriale, cu toate corpurile din metal si lemn, sau, probabil, preferati culori vibrante, aceasta colectie le include pe toate.

Retineti mobilierul, arta de perete, covoarele si piesele de decor imprastiate prin fiecare camera. Va vor ajuta sa creati un dormitor barbatesc pentru burlaci, care este cu adevarat individual pe gustul dvs. personal.

Acum, stiu ca unele dintre aceste idei de dormitoare pentru barbati sunt in case de lux de milioane de dolari, desi exista un numar decent care este cu siguranta atins pentru orice barbat. Tot ce trebuie este sa devii putin creativ cand vine vorba de design interior.

Idei de dormitor pentru barbati

O tablie inalta poate fi o modalitate excelenta de a adauga senzatia de inaltime in camera ta. Aceasta tablie speciala are proiectoare incorporate care fac din lectura seara tarziu o placere.

Pentru a crea acest stil, luati in considerare utilizarea foilor de placaj asamblate orizontal pe cuie. O tablie atat de mare va necesita cel mai probabil trei foi. Puteti infasura placajul cu o tesatura intunecata. Folositi lipici de contact pentru ca tesatura sa ramana si sa creati o senzatie dintr-o singura bucata. Cuiele vor tine placajul pe perete, astfel incat sa puteti rula fire pentru iluminare.

Alegerea podelelor poate da startul temei intregii camere. Aceasta camera tematica alb-negru incepe cu placile mari de podea neagra, cu linii grele de mortar alb care le incadreaza in pozitie.

In timp ce placile sunt incontestabil intunecate, fac o treaba foarte frumoasa de a reflecta lumina naturala de la fereastra inapoi in camera. Accentele albe din camera se potrivesc frumos cu liniile de mortar, in timp ce perdelele transparente sunt o alegere excelenta. Incadreaza fereastra perfect, fara a absorbi prea multa lumina pretioasa, asa cum ar putea sa fie perdelele mai grele. In timp ce corpurile de iluminat pot fi o alegere personala, credem ca adauga ceva distractie spatiului.

Veti observa chimia acestei camere imediat ce intrati. Nu numai ca este afisata deasupra tabliei, dar estetica distractiva, dar eleganta, creeaza un spatiu primitor.

Desi exista multe elemente ale acestui design de care sa ne bucuram, ne intoarcem periodic la tapiteria de perete. Alegerea unor imprimeuri de acest fel va fi punctul central al camerei dvs., astfel incat acestea sa fie perfecte pentru un tip capricios care nu se ia prea in serios. Noptiere si lumini de lectura potrivite adauga o simetrie in timp ce un teanc de periodice antice creeaza un pic de haos bine intentionat pe podea.

Paturile cu platforma pot fi extrem de functionale, fiind totusi primitoare si atractive. Patul din imaginea de mai jos foloseste excelent casutele de dedesubt pentru depozitarea cartilor si a documentelor. Paturi si tablii de acest fel sunt usor disponibile la majoritatea magazinelor mari de articole de uz casnic, cum ar fi Ikea.

Zidurile de beton nu trebuie sa fie reci. Adaugati tapiterie de perete sau imbracati cu o tablie capitonata ca cea de mai sus, exista optiuni. Puteti utiliza atingeri pentru a inmuia aspectul zidului in zonele in care doriti sa fie mai cald si mai accesibil.

Daca esti tipul de barbat care are nevoie ca dormitorul lui sa se dubleze ca spatiu de lucru, acest design ar putea functiona pentru tine. Simplul birou din camera va ofera spatiul pentru a face ceva lucru, mentinand in acelasi timp camera relaxata.

Nu va fie teama sa folositi cateva tapiterii de perete pentru a afisa o anumita personalitate. Imprimeurile de deasupra tabliei sunt brevete pentru diferite tipuri de becuri. Puteti obtine si brevete, planuri si diagrame incadrate de minunile dvs. ingineresti preferate. Alegeti cadre care se potrivesc cu tema camerei dvs. si agatati-le acolo unde va puteti inspira.

Culorile intunecate si iluminatul redus pot contribui la crearea unui dormitor relaxant pentru barbati. Lumina zilei este asigurata printr-o fereastra mare vizavi de piciorul patului, astfel incat luminile mesei de capat nu trebuie sa fie excesiv de luminoase.

Pentru a copia aceasta idee de dormitor, alegeti o paleta de griuri complementare. Tavanul si peretii sunt vopsite cu aceeasi vopsea cu finisaj mat, facandu-l sa se simta ca un spatiu chiar mai mare decat este deja. Alegerea lambriurilor din lemn pentru peretele din spatele tabliei va crea un accent pentru a mentine camera prea monocromatica.

Pentru un barbat caruia ii place sa citeasca in pat, exista putine comori mai mari in viata decat o carte buna si o patura calda. O alta comoara pe care vor fi de acord toti cititorii de pat este o lumina buna de lectura.

Impartirea unui spatiu larg deschis in doua camere separate poate fi o idee excelenta pentru dormitoarele pentru barbati. Acest perete creeaza o baie si un dormitor unde ar fi putut sta o singura camera inainte.

Daca aveti spatiu, acesta este un proiect usor de replicat. Luati in considerare dimensiunile spatiilor pe care doriti sa le creati pentru a determina unde va fi amplasat peretele dvs. Pur si simplu construiti peretele din stifturi 2 × 4. Asigurati-va ca acoperiti stifturile cu gips-carton inainte de a-l coloca. Chiar daca nu veti putea vedea gips-carton, acest pas asigura faptul ca zgomotul, umezeala si mirosurile nu patrund din baie in dormitor prin golurile din lambriuri.

Daca esti tipul de tip caruia nu-i place multa agitatie sau drama in viata sa, ia in considerare un design de dormitor ca acesta. Potrivirea patului, a noptierilor, a rafturilor si a ramelor pentru imagini este o modalitate usoara de a va decora camera cu o anumita clasa si stil, fara a trece peste bord si a va aglomera spatiul.

Trezirea la lumina soarelui pe fata ta poate fi o modalitate excelenta de a-ti incepe ziua. Cu toate acestea, daca dormitorul dvs. are o fereastra mare ca aceasta, acesta poate coplesi restul camerei. Daca nu doriti ca fereastra dvs. sa fie principalul punct focal al camerei dvs., luati cateva indicii din aceasta camera rack.