Andréa Bernholtz a fost inspirată să creeze SWIMINISTA într-un efort de a oferi femeilor încrederea de a-și celebra propriul corp și de a reduce impactul pe care îl are costumele de baie asupra planetei prin înmuierea propriei amprente, folosind țesături reciclate de lux pentru a-și crea întreaga ei colecție.

Prima linie de modă a Andreei, preferata celebrităților Rock & Republic, a influențat industria denimului cu o tehnologie inovatoare de potrivire. Ea a transformat linia într-un brand complet de stil de viață, oferind o colecție extinsă, produse cosmetice și pantofi. Design-urile ei au atras atenția multor celebrități de profil, inclusiv Victoria Beckham, ceea ce a dus la prima dintre colaborările în modă ale lui Victoria. Timp de 11 ani, Rock & Republic a prezentat de două ori pe an la Paris și New York. A fost recunoscut la nivel global, vânzându-se în toate magazinele internaționale majore, Neiman Marcus, Saks, Harrods și Galeriile LaFayette, pentru a numi câteva, plus sute de buticuri de specialitate și în propriile magazine independente din SUA.

Acum, Swiminista devine unul dintre cele mai populare mărci de costume de baie din SUA. A fost prezentat recent în emisiunea White Lotus HBO, revista People, All America News și The Real House Wives of Atlanta, printre altele.

Campania recentă a lui Swimnista cu supermodelul Kristina Menissov a atras multă atenție. Angajarea unor modele de modă foarte recunoscute și cu un număr mare de urmăritori poate crește cu siguranță vânzările mărcii. Piața costumelor de baie este foarte competitivă, mai ales în SUA, unde vremea și plajele întâmpină oameni din toată lumea pe tot parcursul anului. Kristina Menissov a devenit o vedetă a Săptămânii de înot din Miami în urmă cu câțiva ani și spectacolele pe care le-a deschis au fost numite „must-see” și cotate drept cele mai bune spectacole. Trăsăturile sale frumoase și silueta perfectă prezintă în mod ideal produse ale mărcii exclusive Swimminista.

Fotograful Dimitry Loiseau
Machiaj Lynn Simpson
Hair Mark Anawalt