Daca doriti sa obtineti un tatuaj nou, dar va luptati pentru a reduce numarul mare de idei minunate, aceasta lista cuprinzatoare de modele va va ajuta sa cautati tatuajul perfect.

S-au dus vremurile in care puteai alege doar un flash limitat de tatuaj de pe perete la un salon de tatuaje. Arta contemporana a tatuajelor are un caleidoscop de idei, stiluri si tipuri de aplicatii de cerneala pe care sa le luati in considerare si sa cantariti inainte de a va alege.

Artistii de tatuaje de top solicita taxe orare mari pentru a scoate tot ce este mai bun din desenele si ideile tale de tatuaje, iar pentru unele saloane ai putea astepta pana la doi ani inainte de a avea sansa sa stai pe scaun la salonul lor de tatuaje. Profitati de ocazie pentru a vedea galeria noastra cu cele mai bune modele de tatuaje.

Idei de tatuaje cu animale

Este destul de usor sa intelegeti atractia alegerilor de tatuaje pe teme animale. Majoritatea tatuajelor de animale vin cu semnificatia, simbolismul si versatilitatea stilului propriu, care pot fi aplicate designului de arta corporala, in timp ce animalele de companie domestice – de la umilul peste auriu pana la cel mai bun prieten al omului, cainele – toate transmit conexiuni profund personale.

Tatuaje cu flori

Odata exclusiv taramul conceptelor de cerneala pentru femei, tatuajul cu flori este acum un element de design extrem de influent si interesant, folosit ca arta independenta sau piesa complementara a unui design mai mare. Tatuajele cu flori pot fi acum descrise in orice aplicatie, culoare sau inflorire, este doar o chestiune de a-l gasi pe cel potrivit pentru dvs.

Tatuaje 3D

Tatuajele 3D devin un gen extrem de influent in tatuaje datorita aspectului stralucitor pe care il puteti obtine cu o idee de calitate si unui tatuator cu arta pentru a-l vedea in viata. Tatuajele 3D conduc noul val, deoarece pot influenta descrierea fiecarui stil si se pot baza pe traditie cu noi interpretari. Un tatuaj 3D poate fi etichetat practic oriunde pe corp, cu conditia sa existe spatiu pentru a obtine aspectul si efectul dorit.

Tatuaje tribale

Modelele de tatuaje tribale sunt multe si variate, desi cele mai multe caracteristici includ utilizarea cernelii negre si angajamentul pentru detalii. In Polinezia – unde cuvantul modern tatuaj isi are originea sub numele de tatau – aceste modele simbolice si ritul de trecere pot diferi semnificativ intre triburi si insule. In timp ce exemple precum Maori Ta Moko sunt primul tip de cerneala tribala care imi vine in minte, designul tribal se poate referi si la arta corporala culturala nordica, celtica sau chiar filipineza.

Tatuaje viking

Vikingii si mitologia nordica, in general, ofera o oferta nesfarsita de idei extraordinare de design de tatuaje. Zeii lor mai mari decat viata si razboinicii infricosatori, navele lungi masive construite pentru jefuire si comert, simbolismul complex, superstitia si inscriptionarea runelor sunt toate ocazii teribile pentru entuziastii artei corporale de a crea imagini in culori, linii sau negru si gri.

Tatuaje cool si semnificative

Simbolismul si semnificatia au fost principiile centrale ale tatuajului care se intorceau la vechii egipteni in antichitate. Arta corporala cea mai importanta pentru indivizi si culturi are intotdeauna straturi de semnificatie care reprezinta o idee mai mare decat arta in sine. Tatuajele cool sunt un fenomen mult mai nou legat de artisti precum Lyle Tuttle si Don Ed Hardy.