Se vorbește mult despre direcția în care se îndreaptă moda, mai ales despre teatrul sau drama care a cuprins sfera modei. În ciuda gustului său dulce și amar printre dependenții de modă sau iubitorii de modă, un brand care a rămas în perimetrele conceptului tradițional de modă cu un impresionant simț revoluționar al creativității este Nazarene Amictus, așa cum s-a arătat în expoziția sa de modă din timpul Săptămânii Modei de la New York ( NYFW), una dintre cele mai prestigioase ocazii din calendarul modei.

Acesta a fost primul proiect solo al mărcii ca designer independent de la anunțul și apariția sa la NYFW în 2020. După cum a afirmat CEO-ul mărcii, Prințul Iheanyi Njemanze, „Convingerea mea este că o experiență dobândită de sine cu alte producții de modă. case este suficient pentru a întoarce o frunză nouă către viitorul mărcii Nazarene Amictus.” El a continuat spunând: „Se crede că partea cea mai dificilă este să începi orice, iar pentru Nazarene Amictus, aceasta este întotdeauna cea mai importantă parte”.

Colecția Daisy pentru bărbați

Colecția intitulată „Truth about Daisies” este o creație extatică asociată cu noile începuturi, derivată din floarea Daisy și creată în așa fel încât să te poată umple de simple vibrații pozitive doar privind stilurile colective. Colecția a încorporat modele colorate de margarete din piele originală combinate cu denim bogat și țesături din bumbac de înaltă calitate. A fost concepută în modele clasice de cămăși și pantaloni de inspirație vintage, inspirându-se din șorțuri medicale, îmbrăcăminte pentru clerici, modele ornamentate și ținute tradiționale de inspirație japoneză care invocă sentimentul de auto-depășire. Colecția uimitoare este plină de viață, optimistă și veselă, cu concepte uimitoare care oferă iubitorilor de modă și stilistilor diverse componente care influențează look-urile atât pe podium, cât și în afara lor.

În centrul atenției expoziția de modă

Celebra expoziție de modă a oferit ceea ce se preconiza a fi „una dintre multele spectacole cu profunzime creativă” în timpul NYFW, mai ales având în vedere rularea impresionantă a mărcii și acceptarea globală. Mulți dintre cei care urmăresc și sunt familiarizați cu marca au fost nu numai uimiți, ci și distrați de nivelul de creativitate încorporat în Colecția „Adevărul despre margarete”. Un invitat special a comentat spunând că expoziția a fost înălțătoare, artistică, proaspătă și uimitoare. Un altul a spus că a livrat sub toate aspectele fără a lăsa gust amar, dar dulce în multe guri. Prințul Iheanyi a pus accent pe mesajul și viziunea care stau la baza colecției, subliniind importanța autoexprimării prin modă.

Vizitați @nazareneamictus pe Instagram și cumpărați Adevărul despre Daisies Collection  https://nazareneamictus.com/.
Fotografie de Alex Dani