Cu alte cuvinte, care sunt obiectele artizanale de care ai nevoie pentru o amenajare boema si simpla in acelasi timp?

Ierburi uscate, tije, lemn, obiecte din pamant, bumbac, lana, pene, minerale… materialele naturale ne fac mereu sa Vibram si pun cel mai bine decorul casei in valoare. Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa mizezi si tu.

Mix and match cu platouri de lemn. Platourile de lemn marocane, africane sau cele traditionale romanesti pot crea cel mai frumos decor mural de care nu avem cum sa ne plictisim. Poti alege marimi si culori diferite si merg de minune atat cu un interior in stil scandinav, cat pe peretii unei case mai vechi pentru a-i conferi un plus de relief.

Poti alege insa farfurii sau platouri si foarte colorate, pline de vitamina. Se armonizeaza de minune cu un perete mai contemporan in nuante de terracotta, dar si cu scaune acoperite de perne cu imprimeuri sau cu un bufet in stil Asiatic.

Cosurile impletite sunt cele mai frumoase masti pentru ghivece. Sunt cea mai buna idee pentru un interior mai occidental si merg de minune cu orice stil de amenajare interioara.

Afla care sunt cele mai noi tendinte in design interior si amenajarea locuintei pe idei-casa.ro.

Cat mai multe covoare de iuta. Covoarele din iuta care sunt tesute cu mana, cu o forma rotunda si un stil mandala se regasesc peste tot in stilul romantic. Se pot folosi atat in living, cat si in dormitor, in fata patului, a canapelei sau a unui fotoliu, dar si pe o terasa de vara. Cei mai originali le pot folosi si pe post de decoratiuni murale.

Iar daca vrei cea mai frumoasa tablie de pat, poti alege un covor din iuta impletit, mai mare, cu o forma dreptunghiulara.

Terracotta si lemn brut. Folosind terracotta si lemnul in cel mai brut fel, pentru perete mai ales, are cel mai frumos si mai spectaculos rezultat. Vei obtine un stil arty, modern de un efect garantat.

Obiectele folk sunt si ele cea mai buna idee pentru decorul casei. O casa cu un stil modern poate sa fie cel mai bine pusa in valoare prin intermediul unor accesorii sau obiecte de decor cu un stil folk. Alege pentru un look boem perne cu imprimeuri, lampi cu un abajur cu ierburi, boluri din piatra sau scoici, panouri din rafia… iar covoarele in stil berber merg si ele de minune cu un covor mural de inspiratie in casa.

Pernele traditionale. Acestea pot sa fie tesute, cusute cu mana sau brodate, perlate chiar. Sunt cele care te vor ajuta sa calatoresti departe si care te vor inspira. Merg de minune cu cosurile impletite sau cu corpurile de iluminat din fibre naturale.

Tapiserie murala pe post de tablie de pat. Vei obtine astfel cea mai frumoasa si mai originala tablie de pat care va atrage cu siguranta toate privirile.

Sculpturile. Mastile africane, sculpturi cu divinitati, animale din lemn, din piatra sau din terracotta… sculpturile arata cel mai frumos pe etajere. Vei obtine astfel cel mai frumos decor in stil etnic, etnologic sau antropologic.

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci pentru a avea o casa cocheta, cu minim de investitie, poti apela la un designer de interior, recomandarea noastra sunt Studio West Concept, experti in amenajari interioare Timisoara.