A trai singur este o decizie importanta care nu ar trebui luata usor, dar este, de asemenea, plina de satisfactii atunci cand faci acest pas. Sa ai propria casa inseamna sa-ti setezi regulile, sa te bucuri de spatiu si timp si, desigur, sa decorezi locul dupa bunul plac.

Si adevarul este ca, decorarea interioara ne defineste; mobilierul, culorile, ordinea sau haosul, decorarea peretilor si alte detalii. Cand ajungem la o anumita varsta, apartamentele pentru burlaci se caracterizeaza prin faptul ca sunt unice, mereu confortabile si personale.

Determinati o paleta de culori

Alegerea unei scheme de design a culorilor pentru camera va facilita mult alegerea mobilierului si a accesoriilor. In mod ideal, o paleta de culori va consta dintr-o culoare principala cu una sau doua culori de accent. Folositi culoarea principala pe pereti si pe mobilier. Accesoriile, cum ar fi pernele si lucrarile de arta, pot afisa culoarea accentului. Griuri deschise si neutre pentru a face spatiile mici sa para mai mari. Asociati culori deschise cu tonuri bogate de pamant, cum ar fi portocaliu ars sau albastru intens. Folositi culori inchise pentru a face un tampon de burlac spatios sa para mai mic si mai confortabil.

Parte a unor culori de baza care va ofera posibilitatea de a adauga detalii unice locului. Negrul, griul, albul sunt tonuri neutre care functioneaza foarte bine pentru a crea un mediu atractiv si sofisticat. Sunt utile si pentru integrarea spatiilor, ceea ce este foarte functional atunci cand ai un apartament mic sau iti place sa generezi spatiu in casa ta.

Stabiliti ce mobilier sa inlocuiti

Articole de mobilier moderne si elegante sunt disponibile la preturi modeste. Cumparati intotdeauna mobila care se poate dubla ca mobilier de depozitare atunci cand locuiti intr-un mic burlac. De exemplu, o varietate de console de stocare CD si DVD au un aspect contemporan, minimalist, care se va adauga la designul interior general al unei camere. Alegeti un centru media pentru a afisa un televizor, dar si sa ascundeti dispozitivele electronice si firele. Acoperiti mobilierul vechi si uzat cu huse clare, elegante, pentru un aspect nou. Adaugati perne in multe culori si tesaturi de accent; pastrati gruparile in numar impar. Asezati o patura de poala peste partea laterala a unui fotoliu pentru confort si decor suplimentar.

Un birou

Un spatiu pentru zilele noastre de munca acasa. Un apartament pentru burlaci trebuie sa fie alcatuit dintr-un birou mare, plin de carti si material functional atunci cand ajungeti la munca . O idee este sa alegeti orice colt al casei si sa o transformati in biroul la care ati visat intotdeauna. Alegeti un birou mare unde puteti lucra in functie de profesia dvs., un scaun confortabil si pariati sa nu-l incarcati prea mult, deoarece va poate coplesi avand atat de multe lucruri intre ele.

Dormitorul viselor

Dormitorul unui burlac este acel loc exclusiv la care foarte putini au acces . Un pat dublu exclusiv pentru uz personal si placere. Chiar daca nu aveti prea multe idei de decor, puteti alege sa stiti cum sa combinati culorile mobilierului dvs. de depozitare, cum ar fi dulapuri, sifoniere sau noptiere pentru a se potrivi cu perdelele, de exemplu.

Intrucat anul acesta valul ecologic este la moda , apartamentul dvs. de burlac nu trebuie lasat in afara acestui stil. Adauga cateva plante si elemente din lemn care aduc culorile naturii in spatiul tau.