Fiecare iubire este unica si merita sa fie exprimata printr-o bijuterie speciala. Magazinul online BijuBOX.ro iti pune la dispozitie mai multe modele de bratari personalizate, cu ajutorul carora vei putea sa iti exprimi sentimentele exact asa cum doresti.

Regaseste-ti jumatatea, cu bratari personalizate in forma de inima!

Mitul androginului este una dintre cele mai frumoase povesti care explica iubirea si viata de cuplu. Filosoful grec Platon povesteste ca, la inceput, pe pamant traiau fiinte androgine. Acestea aratau ca doi oameni, un barbat si o femeie, lipiti. Ei aveau o putere foarte mare, de care zeii au inceput sa se teama.

De teama ca androginii ar putea sa devina mai puternici chiar si decat ei, zeii i-au despartit in doua parti. De atunci, jumatatile despartite se cauta mereu, prin intreaga lume, deoarece stiu ca numai impreuna vor fi din nou puternici. Iar iubirea este sentimentul care iti confirma ca ti-ai gasit jumatatea, cea impreuna cu care ai format un tot, la inceputul timpului.

Pe aceasta idee – care spune ca singuri suntem incompleti si doar prin iubire ne gasim puterea – se bazeaza setul de bratari personalizate You and Me de la magazinul online BijuBOX – bijuterii din argint personalizate.

Destinate cuplurilor, fiecare dintre ele are forma unei jumatati de inima. Atunci cand sunt reunite, cele doua bijuterii formeaza o inima intreaga, asa cum si indragostiti se simt cu adevarat completi doar atunci cand sunt impreuna.

Atunci cand cumperi aceste bratari, ai la dispozitie mai multe optiuni, care iti permit sa le personalizezi in detaliu. Mai intai, poti sa alegi culoarea snurului: rosu sau negru. Apoi, exista posibilitatea de a alege culoarea fiecarei bijuterii: argint sau auriu (cea de-a doua varianta presupune faptul ca bratara este placata cu aur de 24 de carate).

Dar, cel mai important, poti sa alegi textul care sa fie scris pe fiecare jumatate de inimioara. Cele mai multe persoane opteaza pentru numele fiintei iubite, insa posibilitatile sunt infinite, in functie de dorinta si de imaginatia ta!

Bijuteriile au lungimea reglabila, astfel incat sa se potriveasca atat pe o mana de barbat, cat si pe o mana de femeie. Grosimea este de 0,60 de centimetri, iar greutatea de 1,5 grame.

bratari personalizate

Bratari personalizate cu initiale si puls

Pe aceeasi idee, conform careia iubirea porneste din inima, se bazeaza si aceste bijuterii. Ele nu arata direct forma de inimioara, ci au gravat pe o placuta de argint pulsul, semn al inimii care incepe sa bata mai repede, la simpla vedere a unei persoane dragi.

Simbolul pulsului este incadrat de initialele celor doi iubiti. Posibilitatile de personalizare sunt multiple. In primul rand, poti sa selectezi fiecare dintre cele doua initiale, dintre care una se afla in partea dreapta, iar alta in partea stanga a simbolului. De asemenea, poti sa alegi culoarea bratarii: argintie sau aurie. In fine, atunci cand faci comanda, poti sa adaugi orice alte informatii sau optiuni pe care le consideri importante.

Bratari personalizate cu simbolul infinitului

Iubirile adevarate dureaza pentru totdeauna, iar acest lucru poate fi subliniat cu ajutorul unei bratari Saray, avand forma simbolului infinitului. Mesajul este clar, echivalent cu „iubirea noastra este vesnica“.

Bijuteria poate fi personalizata cu un nume. Poti sa gravezi, chiar in centrul simbolului, numele persoanei careia ii apartine inima ta. Sau poti sa gravezi acolo numele tau si sa ii oferi acest cadou persoanei iubite. Ori, la fel de bine, poti sa scrii cuvinte care te inspira, precum „iubire“ sau „armonie“. Si, bineinteles, poti sa alegi atat culoarea snurului, cat si pe cea a lantisorului.