Travis Scott este peste tot. In ultimii cativa ani, candidatul la premii Grammy multitalentat a reusit sa se transforme intr-una dintre cele mai importante placi de moda din jur si o forta de buna-credinta in lumea imbracamintei pentru barbati. In zilele noastre, statutul sau este unul fara egal.

Adidasii sai se vor vinde cu siguranta si a jucat un rol extraordinar in popularizarea Nike Dunk, o silueta pe care o pastreaza cu o consistenta de-a dreptul admirabila (lanseaza propria sa versiune foarte asteptata in colaborare cu Swoosh la sfarsitul acestei saptamani).

Scott tinde sa se tina de cateva variante pe aceeasi tema atunci cand vine vorba de imbracat, cel putin intamplator. Stie ce functioneaza. A lui este o abordare imitata la nesfarsit a imbracamintei de strada de lux, cu piese rare de inalta calitate necesare amestecate pentru o buna masura si imbunatatite cu atat mai mult prin stapanirea sa deosebit de priceputa. Scott favorizeaza tricourile mai lungi, usor supradimensionate si jachetele, si echilibreaza in mod obisnuit jumatatea inferioara a potrivirii sale cu pantaloni largi sau o pereche de pantaloni mai subtiri care se ingramadesc si se aduna peste adidasi. Strada este pasarela lui.

Dar cand Scott se imbraca, este cu totul alt joc. Putini o fac mai bine. Isi fixeaza costumul de fiecare data, prezentandu-se intr-o croiala eleganta si eleganta, care se potriveste perfect cadrului sau decorativ, adaugand adesea o doza surprinzatoare de modernitate la costumele formale altfel stabile.

In timp ce culoarea isi face loc in imbracaminte de strada, rozul nu mai este exclusiv sifonierului preppy. Acordati atentie tonului pielii dvs. pentru a evita sa aratati spalat si folositi culoarea ca piesa de declaratie impotriva unei tinute simple.

Debutand cu Kylie Jenner pe covorul rosu al MET, acesta este un aspect mai rezervat pentru Scott, dar la fel de iconic. O alta abordare a costumului, el a privit influenta militara cu linii puternice, potrivire excelenta si adaugarea unei centuri utilitare.

Nu tocmai revolutionar, dar Travis Scott scoate bine aspectul dublu denim. Face acest lucru pastrand intregul aspect relaxat cu atitudinea fata de max. Ramaneti la stiluri similare atat pentru blugi, cat si pentru jacheta si rupeti aspectul cu un tricou de culoare diferita.

Daca exista un lucru pe care Travis Scott il face bine, acesta este bombardierul supradimensionat. Unificat in toate modurile corecte, bombardierul camo se potriveste cel mai bine cu piese tonale pentru un aspect usor. Incercati acest lucru cu orice culoare pentru a merge la uniforma.