În zilele noastre, bijuteriile cu pietrele prețioase au devenit mult mai accesibile. Desigur, există cele de lux care și-au păstrat prețul ridicat datorită renumelui lor. Cu toate acestea, sunt și multe variante cu un preț mai scăzut, dar la fel de frumoase. Experții bijutieri de pe Bijuterii TV îți vor prezenta astăzi 5 nestemate care, deși sunt accesibile, au un aspect de milioane!

Granatul

Există puține pietre prețioase cu o culoare atât de intensă ca a granatului! Culoarea roșie reprezintă personalitățile puternice și neînfricate, iar bijuteriile cu granat vor ridica instant încrederea în sine a purtătorului.

Granatul are o istorie lungă și multe semnificații. Se spune că te protejează de energiile negative și de evenimente neplăcute. Mai mult decât atât, legendele spun că dacă oferi bijuterii cu granat în dar, destinul va face ca acea persoană să se întoarcă în viața ta.

Este nestemata pasiunii, iar dacă alegi să porți granat, viața ta amoroasă va fi îmbunătățită radical.

Topazul

Disponibil în multe culori, a fost denumit pentru mult timp “piatra imperială” deoarece membrii familiei de nobili Romanov aveau o colecție impresionantă de bijuterii cu topaz. Cele mai populare variante sunt albe, albastre sau galbene, însă în funcție de prelucrarea și proveniența sa, topazul poate avea și alte nuanțe.

Pe lângă varietatea de culori, topazul are și alte beneficii. Bijuteriile ce conțin această piatră prețioasă îți vor îmbunătăți rezistența organismului la virusuri sau boli și vor grăbi procesul de vindecare a rănilor. 

Bijuteriile cu topaz auriu sunt recunoscute pentru puterea lor de a combate depresia și anxietatea, iar cele cu topaz albastru îți vor aduce calm și liniște.

Ametistul

Probabil ai remarcat măcar o dată frumusețea bijuteriilor cu ametist! Violetul unic al acestei nestemate impresionează și atrage atenția de fiecare dată.

Cu sute de ani în urmă, ametistul se număra printre cele mai valoroase pietre prețioase. Odată cu descoperirea de noi zăcăminte în America de Sud, prețul ametistului a căzut, însă el rămâne la fel de apreciat până în prezent.

O bijuterie cu ametist te va scăpa de stres și îți va îmbunătăți capacitatea de concentrare asupra lucrurilor care contează.

Citrinul

Este una dintre pietrele prețioase al cărei nume este mai puțin cunoscut, însă a cărei culoare este inconfundabilă! Galbenul sau chiar auriul citrinului completează perfect orice alt material din care poate fi compusă o bijuterie.

Citrinul sporește creativitatea și are un efect de amplificare a laturii artistice, aducând un plus de inspirație. 

Malachitul

Tot din categoria nestematelor mai puțin cunoscute face parte și malachitul. Chiar dacă are competitori pentru nuanța sa de verde, precum smaraldul, bijuteriile cu malachit sunt mult mai accesibile. 

Are o transparență deosebită și este cunoscut pentru efectele asupra vieții spirituale. De asemenea, va absorbi toate energiile negative din jurul tău și te va elibera de gândurile pesimiste.

Uneori te poți bucura de culorile și luxul de a purta pietre prețioase fără să investești mult în colecția ta. Dacă analizezi toate opțiunile, vei găsi cu siguranță bijuterii la prețuri accesibile. 

Pe Bijuterii TV poți găsi toate aceste pietre prețioase și multe altele, integrate în accesorii superbe! Intră acum pe site și profită de prețurile promoționale!